Kolinda se toliko nahvalila na HRT-u da ne znamo što izdvojiti

Screenshot: HRT

"KANDIDIRALA sam se zato što me jednostavno moja država treba, zato što Hrvatska zna i mora bolje. To smo se usuglasili zapravo osjećajući sve krajeve Hrvatske...", započela je Kolinda svoje predstavljanje na HRT-u.

"Kad u razgovoru s ljudima saznate prave probleme, ono što ih muči, ono što bi ih zadržalo, onda počnete od prvog mandata kojim postavljate te nekakve okosnice dobrog razvoja, znači rasta gospodarstva, naravno u suradnji s onima koji za to imaju izvršne ovlasti... Ali isto tako kako sam bila i obećala, najbolja hrvatska diplomatkinja u smislu privlačenja poslova i stranih ulaganja. Moj cilj i dalje ostaje pospješiti život u Hrvatskoj... I riješiti pitanje demografije...

S druge strane pozicionirala sam zajedno sa svim našim talentiranim ljudima kolegama Hrvatsku na razinu kakvu nikad dosad na svijetu nije imala. Hrvatska uživa ugled, privlači turiste i investitore, čak i oni koji bi studirali su shvatili kako jedna mala zemlja može biti uspješna...", nahvalila se Kolinda. "Mala uvjetno rečeno jer Hrvatsku nikad ne zovem malom, uvijek je definiram po načinu koliko sami stvorimo i koliko vam je veliko srce", dodala je.

Pročitajte više