Koprivnica: Policija uhitila razbojnike

DJELATNICA koprivničko-križevačke Policijske uprave sproveli su danas u 13 sati istražnom sucu Županijskoga suda u Koprivnici dvojicu muškaraca i dvije žene za koje se sumnja da su počinili razbojstvo u Rasinji.

Kako je priopćila policija, osnovano se sumnja da su oni prošle nedjelje sudjelovali u razbojstvu nad starijim bračnim parom Marijom i Dragutinom Vlahović u njihovu obiteljskom domu u Rasinji te im ukrali novac i druge dragocjenosti.

Policija navodi da je riječ o dvojici muškaraca u dobi od 32 i 25 godina i dvjema ženama od 21 i 27 godina, svi iz Zagrebačke županije, ali se ne spominje ni mjesto prebivališta ni drugi podatci. Istražni sudac je nakon saslušanja odredio 48-satni pritvor u Okružnom zatvoru u Bjelovaru dvojici muškaraca i 21-godišnjoj ženi, a druga je žena puštena.

Kod osumnjičenika policija je pronašla ukradene predmete i predmete kojima su se služili u razbojstvu. U potrazi na osnovi foto-robota sudjelovale su sve susjedne policijske uprave uz pomoć brojnih građana koji su policiji dojavili korisne podatke, što je uvelike pomoglo u otkrivanju i uhićenju počinitelja, priopćila je policija.

Pročitajte više