Kosor: HDZ se već priprema za iduće izbore



"STRANKA nije jaka onoliko koliko je jako njeno vodstvo, već je jaka onoliko koliko je jako njeno članstvo", kazala je Jadranka Kosor na primanju za novinare održanom u središnjici HDZ-a. Predsjednica najveće oporbene stranke bitno je da članstvo stranke ima osjećaj da je važno.

"Već danas se moramo brinuti tko će voditi stranku za deset ili za 15 godina", rekla je Kosor okupljenim novinarima, istaknuvši da je upravo ona obećala jačanje demokratskih procesa u unutrašnjem funkcioniranju HDZ-a.

"Mi smo stranka koja se već od izborne noći priprema za izbore. Prije svega za lokalne izbore, a zatim i za izbore za Europski parlament", kazala je Kosor. Međutim, nije govorila o tome kako se priprema za izbore koji je čekaju puno prije: na izborima unutar stranke Kosor će se vjerojatno boriti protiv Domagoja Miloševića, Darka Milinovića, možda i Tomislava Karamarka...

Kosorica je još jednom ponovila da najvećim uspjehom HDZ-a smatra ulazak u Europsku uniju, te zahvalila novinarima na dosadašnjoj suradnji.

Pročitajte više