Kosor: U pregovaračkom timu neće biti samo HDZ

PREDSJEDNIČKA kandidatkinja HDZ-a Jadranka Kosor rekla je danas u Križevcima kako u hrvatskom pregovaračkom timu s Europskom unijom neće biti samo članovi HDZ-a.

"To će biti veoma stručne ekipe, što je poručio i premijer Sanader kad je pozvao sve koji mogu aktivno sudjelovati i pridonijeti da pripreme budu što bolje obavljene", rekla je Jadranka Kosor na predizbornom skupu.

Dodala je kako je premijer taj poziv uputio i gospodarstvenicima, poslodavcima i sindikatima. "Dakle, svi će biti uključeni, svi koji mogu i znaju pomoći", dodala je.

Komentirajući svoj odnos s medijima, Jadranka Kosor je rekla kako jednako cijeni sve redakcije i novinare, ali svi joj često ne uzvraćaju istom mjerom. "Kao predsjednica, bit ću otvorena, kao što sam to i sada kao ministrica i potpredsjednica Vlade, jer samo komunicirajući s javnošću možemo zajedno raditi na boljitku Hrvatske", ocijenila je i pozvala medije da korektno poprate predsjedničku utrku.

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a danas se u Križevcima, u društvu županijskih i gradskih dužnosnika, pola sata družila s građanima na Trgu Antuna Nemčića.

Pritom je djeci dijelila bombone, pozdravljajući se s građanima, među kojima se srdačno susrela s Filipom Lacićem, vođom nekadašnjih otpuštenih policajaca, prosvjednika s Markova trga u Zagrebu.


Pročitajte više