Krvavi sukob u centru Zagreba: Zajedno pili kavu pa ga izrešetao iz pištolja

KAKO doznajemo, oko 14.13 sati došlo je do pucnjave u Tvrtkovoj ulici u Zagrebu. Policija je stigla na mjesto događaja te blokirala područje. Doznajemo kako je 48-godišnji Mladen Z. pokušao ubiti 36-godišnjaka Sinišu V.

Prije napada zajedno pili u kafiću?

Pokušaj ubojstva je izveden pištoljem manjeg kalibra. Neslužbeno se doznaje kako su Sinišu V.  pogodila tri ili četiri hica od pet ili šest ispaljenih. Navodno je jedno zrno Sinišu pogodilo u glavu. 48-godišnji Mladen se nakon sukoba sam odvezao do policijske postaje te se predao plavcima.

Očevici kažu kako su muškarci zajedno pili u kafiću te je potom napadač sjeo u automobil vukovarskih registracijskih oznaka. Dovezao se do kreditnog ureda te pozvao ozlijeđenog. Kada se Siniša naslonio na automobil, uslijedila je kratka svađa pa je Mladen zapucao u Sinišu.

Oružje pronađeno u Golfu

Navodno je tada Siniša počeo bježati prema uredu, dok je napadač ispalio još nekoliko hitaca prema njemu. Jedno od ispaljenih zrna, prema tvrdnjama policije, završilo je u Audiju parkiranom u neposrednij blizini mjesta obračuna i pravo je čudo da taj odbjegli metak nije ozlijedio nikoga od prolaznika. Ispred zgrade policije u Bauerovoj 3 ostao je parkiran Golf muškarca koji se sam prijavio kao napadač na Sinišu. Navodno je pištolj iz kojeg je pucao pronađen u Golfu.

Iz zagrebačke policije doznajemo kako je teško ozlijeđeni Siniša prevezen u bolnicu na zagrebačkom Rebru te se liječnici bore za njegov život. Policija provodi očevid i ispituje Mladena Z.

Pročitajte više