Kuću splitskog vijećnika gađali jajima: "Ako policija ne uvede red, ja ću ga uvesti"

Foto: Dalmacija Danas

KUĆU Ante Zoričića, splitskog gradskog vijećnika iz stranke Popravi grad, jutros su nepoznati počinitelji zasuli jajima, piše Dalmacija danas.

Zoričić je poslao priopćenje.

"Jutros u 5:20 za policiju nepoznati, a za mene poznati počinitelji zasuli su jajima kuću u kojoj živim. U posljednjih 40 dana policija je na poziv brojnih stanara intervenirala najmanje 3 puta dnevno, što znači da je bilo oko 120 intervencija", piše.

"Nesuđeni pilići imali su više mozga od dvojice kolovođa koji su noćas nagovorili mladiće od 17 i 19 godina da ovo naprave. U pijanom stanju, okupljeni oko Zaninovićevog roštilja na Baterijama, bili su toliko glasni da sam i sam čuo što planiraju napraviti. Njima ne zamjeram jer im se mozak još formira i imaju vremena postati pametniji. Ali kolovođe imaju previše godina i njima više nema pomoći. Tjedan ispred nas prepustit ću policiji da uvede red u ovaj kvart, a ako se to ne dogodi, uvest ću ga ja na svoj način.

Poznati intelektualac i ljubitelj fotografije Ivan Zaninović došao je slikati kuću u 07:40, a u 7:45 pridružio mu se još poznatiji splitski intelektualac brat Marin", napisao je Zoričić.

Pročitajte više