Kurir ide dalje: Sanader i Jandroković su gayevi

SRPSKI tabloid "Kurir" ide dalje pa su nakon jučerašnjeg "otkrića" da pobjegli hrvatski premijer Ivo Sanader ima AIDS, danas ekskluzivno saznali da su Sanader i ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković zapravo homoseksualci. Navodno je, kako piše Kurir, Sanader dobio AIDS "družeći se s muškarcima daleko mlađim od njega".

> Kurir: Sanader ima sidu!

Kao argumente Kurir je podastro slučaj novinara Večernjeg lista Arsena Oremovića koji je prije tri godine dobio otkaz zbog samo "jedne rečenice u kojoj je nagovijestio da premijer voli muškarce". Kurir ne zaboravlja kako se jedini odvažio pitati Sanadera je li gay, televizijski voditelj Aleksandar Stanković. Tada je, podsjeća Kurir, Sanader vrlo nemušto odgovorio na to pitanje.

Snimak iz Sheratona

"Krajem devedesetih nekoliko Sanaderovih oponenata udružilo se u 'prokazivanju' njegovih seksualnih sklonosti tadašnjem šefu stranke, pokojnom Franji Tuđmanu. Za to im je poslužio video-snimka Sanadera i jednog mladog zagrebačkog homoseksualca, nakon zajednički provedene noći u zagrebačkom hotelu 'Sheraton'", piše Kurir dodajući kako je snimku vidjelo nekoliko stranih novinara.

Kurirovi argumenti su i pisanja na hrvatskim forumima, "na kojima je više nego jasno da ministra vanjskih poslova Gordana Jandrokovića označavaju kao homoseksualca". Jedan od razloga za to je i činjenica da se hrvatski šef diplomacije hvalio kako ima pristup Sanaderovim VIP prostorijama, piše Kurir.

Pročitajte više