Labin: U automobilu izgorjela mlađa muška osoba

IDENTITET osobe koja je jučer pronađena u karboniziranom stanju u spaljenom "fiatu cromi" na parkiralištu Rudarske ulice u Labinu još nije utvrđen, no prema dosadašnjim saznanjima riječ je o mlađem muškarcu čija je smrt nastupila zbog gušenja ugljičnim monoksidom, potvrdio je novinarima istražni sudac Županijskog suda u Puli Ivica Stanić.

"Smrt zasad još uvijek neidentificiranog muškarca nastupila je zbog gušenja, prije no što je vatra zahvatila njegovo tijelo", rekao je istražni sudac Ivica Stanić dodavši da se tijelo još uvijek nalazi u riječkom Zavodu za sudsku medicinu.

Nesreća se dogodila jučer u 2,20 sati, a u njoj je u potpunosti izgorio automobil i u njemu jedna osoba koja nije bila vlasnik vozila te obližnji parkirani automobil. Očevid je još uvijek u tijeku, rekao je glasnogovornik Policijske uprave istarske Robert Pavleković.

Vremenske neprilike otežavaju protupožarno i protueksplozivno vještačenje koje obavljaju stručnjaci zagrebačkog Centra za kriminalistička vještačenja "Ivan Vučetić", dodao je Pavleković.

Pročitajte više