Liječnici nemaju objašnjenje: Kako je Britanac umro od krvarenja iz nosa?

BRITANCU Robertu Fordu je krv curila iz nosa te je umro u roku od nekoliko sati. Liječnici ne znaju objasniti kako je došlo do njegove smrti zbog banalnog razloga koji se često događa ljudima diljem svijeta.

Fordu je curila krv iz nosa kada je sa prijateljem šetao centrom grada Gravesenda. Curenje je bilo toliko obilno da je otišao kod liječnika koji je zaustavio curenje krvi. Liječnici su mu savjetovali da ode kući i stavi leda na nos. No, nekoliko sati kasnije se Ford srušio u kući i umro. Istragu o njegovoj smrti je provodio patolog Olaf Biedrzycki te je kazao da nikada do sada nije imao takav slučaj, a obavio je 4000 obdukcija, piše Daily Mail.

Nepoznato kako je krv ušla u Fordov dišni sustav


Biedrzycki je kazao da je krv ušla u Fordov dišni sustav, no nije znao objasniti kako se to dogodilo, zato što je krvarenje navodno bilo zaustavljeno. "Ovo je zasigurno neobičan slučaj. Ne znamo kako bi ga objasnili. Tražio sam jako dugo razlog krvarenja i nisam ga mogao naći", objasnio je patolog te se ispričao Fordovim roditeljima i bratu koji su bili na saslušanju.

"To je misterij. Strašno mi je žao što nisam potpuno siguran od kuda je krv došla", kazao je Biedrzycki. Fordov otac je kazao da je telefonirao sinu nekoliko sati prije njegove smrti 1. lipnja prošle godine te mu je rekao da zove hitnu pomoć jer nije mogao disati. "Kada smo ga pronašli, mrtav je ležao na podu, a oko njegovih usta je bila lokvica krvi. U kući je bilo nekoliko tragova kapljica krvi", kazao je Michael Ford te dodao kako su odmah pozvali liječnike koji su ga pokušali oživjeti.  

Pročitajte više