Ljubo Ćesić predstavio svoj program na HTV-u

Neovisni kandidat Ljubo Ćesić predstavio je večeras na HTVu program svoje liste u 11. jedinici za dijasporu, istaknuvši da je njegov program konsolidacija i integracija hrvatskog nacionalnog bića na doktrini Franje Tuđmana. L

Naglasio je kako je njegovo izborno geslo "Vedra čela naprijed, Tuđmanovim stopama", dodajući da se kandidati s njegove neovisne izborne liste, među kojima ima velik broj branitelja, zalažu za državotvornost, domoljublje, kršćanske vrijednosti te za zaštitu vitalnih hrvatskih nacionalnih interesa u Bosni i Hercegovini.

Neovisni kandidat Ljubo Ćesić istaknuo je i da se zalaže za prometno povezivanje Hrvatske i BiH, te za izjednačavanje statusa branitelja - pripadnika Hrvatske vojske i Hrvatskog vijeća obrane.

Predstavljajući listu, čiji je nositelj i prvi na listi, kazao je kako je to "lista 'svi za Krista protiv komunista'", dodajući da na "listi nema ateista, i nema onih koji podržavaju istospolne zajednice".

Biračima je poručio da, kako je rekao, ne vjeruju bahatim političarima koji samo daju lažna obećanja, već da glasuju za one koji provode iskonsku Tuđmanovu politiku.

Ljubo Ćesić smatra da su predstojeći parlamentarni izbori u Hrvatskoj sudbonosni kao i oni 1989., te zbog toga, rekao je, "Hrvati nemaju pravo na pogreške".

Naglasio je da se u 11. izbornoj jedinici nalaze i dvije "srpske liste" i liste SDP-a, te je birače pozvao da kod glasovanja dobro promisle, kako se, rekao je, ne bi dijelili "hrvatski glasovi".

Pročitajte više