Maloljetnog sina odveo "na kurve" pa zaradio 10 mjeseci uvjetnog

KAKO bi svojeg 14-godišnjeg sina uveo u odrasle vode i razdjevičio ga, 42-godišnji otac odlučio ga je provesti kroz crvenu četvrt u Nottinghamu, mjestu gdje svoje usluge pružaju brojne prostitutke.

Ironija njihovog noćnog "krstarenja" jest da je dječaku za oko zapela jedna dama noći, za koju ni on, ni njegov otac nisu znali da je zapravo policajka prerušena u prostitutku, piše Daily Mail.

"Bok šećeru, koliko tražiš?", riječi su kojima je 42-godišnjak, koji je inače rodom iz Poljske, pitao prerušenu policajku za njezinu cijenu i koje je sudu ispričala sama policajka čije je operativno ime kao prostitutke bilo Sarah.

Dogovorio seks za 200 kuna, a onda završio u policijskoj postaji

"Koliko za poštenu ševu s malim?", opisala je riječi upornog oca policajka te dodala kako je u tom trenutku prstom pokazao na sina. Nakon kraćeg cjenkanja brižni je otac uspio dogovoriti cijenu od oko 200-tinjak kuna, no čim je parkirao automobil, policajka ga je neugodno iznenadila i odradila svoj posao, onaj policijski i uhitila ga.

Čitav događaj zbio se prošle godine, 26. srpnja oko 23.30 sati u noći, a sudac je oca ipak poštedio izravnog zatvora, odredivši mu kaznu od 10 mjesecu uvjetnog zatvora, s rokom kušnje od godine dana.

"Vaša dužnost jest brinuti se za vašeg sina i njegovo moralno dobro, ali ne na način da mu plaćate prostitutke", kazao je posramljenom ocu tijekom izricanja presude sudac Jonathan Teare.

B.V.
Foto: Ilustracija

Pročitajte više