Mamić završio u bolnici

IZVRŠNOM dopredsjedniku Dinama Zdravku Mamiću jučer je pozlilo te je zadržan u KB Merkur na koronarnoj jedinici, gdje je podvrgnut intenzivnoj njezi i pregledima.

Zamjenik ravnatelja KB Merkur dr. Vinko Škegro rekao je da je Mamić izvan životne opasnosti, te da će idućih dana biti izvršene detaljne pretrage kako bi se ustanovili pravi razlozi zbog kojih mu je pozlilo.

Dr. Škegro za sada ne povezuje Mamićeve zdravstvene probleme sa srčanim tegobama ili udarom. Objasnio je da je Mamić smještan na koronarnu jedinicu jer je tamo bilo najviše mjesta.

Mamiću je pozlilo uoči puta u Split gdje se danas igra derbi između Dinama i Hajduka. Tijekom jučerašnjeg dana on je se sjećao slabo te ga je stiskalo u prsima. Taksist Milan Gradečki, koji je Mamića trebao voziti na aerodrom, za "Jutarnji list" je izjavio da Mamić sam odlučio otići do doktora, ali da su ga onda liječnici ostavili u bolnici.

Ado Kožul, glasnogovornik Dinama, kaže da se vjerojatno radi o klasičnoj menadžerskoj bolesti koja je uzrokovana stresom. U Maksimiru se nadaju da će se Mamić uskoro vratiti na posao.

Pročitajte više