Manijak iz Velike Britanije 19 puta nožem izbo psa i stavio ga da umre

SAMO čista zloba natjerala je britanskog manijaka da mastiffu starom dvije godine nožem pokuša prerezati vrat, no hrabri pas napad je uspio preživjeti.

Bolesnik mu je vrat pokušao prerezati devet puta te mu je oštricu noža zabio dvaput i u leđa. Ono što je nevjerojatno, jest da je pas, za kojeg se otkrilo da se zove Arnie i da je njegov nestanak prijavio iz Glasgowa još u srijedu navečer, sam doteturao do veterinarske stanice, piše The Sun.

Spasio ga je veterinar Neil McIntosh, istaknuvši kako u životu nije vidio niti zaprimio gori slučaj zlostavljanja životinje. "Pas je imao 19 rana od noža po tijelu, a najviše se isticalo devet rezova, kojima mu se pokušao prerezati vrat", kazao je šokirani veterinar.

U veterinarsku stanicu doteturao mašućeg repa

"Jedna od porezotina umalo je presjekla vratnu venu. Čista je sreća što se to nije dogodilo", istaknuo je McIntosh. Rekao je kako mu je mišić na jednoj nozi izrezan do kosti, no da to ovog čudesno hrabrog psa nije spriječilo da čak mašućeg repa uđe u veterinarsku stanicu.

"To je najumiljatiji pas kojeg sam dosad vidio. Operacija na njemu trajala je puna tri sata i dobio je 92 šava", rekao je McIntosh.

Policija za luđakom koji je psa skoro izmasakrirao intenzivno traga, a napad na nesretnu životinju nazvali su odvratnim činom.

B.V.
Foto: The Sun

Pročitajte više