Manijak u Zagrebu bacio štene sa 14. kata zgrade

ZAGREBAČKI manijak, kojeg susjedi opisuju kao "divljaka koji im je često prijetio" i kojeg su navodno nedavno ostavili žena i djeca zbog čega je pao u depresiju, u nedjelju navečer je sa prozora svog stana na 14. katu nebodera u Hrastinom prilazu u Utrinama, bacio štene staro svega nekoliko mjeseci, piše Jutarnji list. Policija još uvijek utvrđuje je li krivac upravo osoba koju su optužili susjedi i koja je viđana sa psićem u šetnji.

Žući je za ogrlicu bila pričvršćena slika Svetog Antuna. Policiju je pozvao mladi bračni par koji je šetao pored nebodera i koji je vidio kako nešto leti s prozora i pada na pločnik te siluetu osobe koja se naglo pomaknula s prozora. Ispričali su i kako je nesretni psić još desetak minuta nakon pada davao znakove života i bolno cvilio, a potom je uginuo.

"Ma dajte molim vas, kome bi to psić slučajno pao s prozora, pa da se ne spusti iz stana vidi može li mu se pomoći? S tim čovjekom i ranije smo imali problema, bezobrazan je i ćudljiv pa nam je bilo čudno kad je nabavio štene", rekao je jedan od stanara zgrade. Drugi susjed je pak naveo kako su i ranije imali problema sa susjednom kojeg se spominje kao krivca za ubojstvo štenca.

I.M.
Foto: Ilustracija

Pročitajte više