Marijana Puljak popljuvala HDZ-ovca zbog Maje Sever: "Sram vas bilo!"

Foto: PRESS/Facebook

NAKON što je šef splitskog HDZ-a i saborski zastupnik Petar Škorić likovao zbog gašenja emisije "Hrvatska uživo", oglasila se i Marijana Puljak, predsjednica stranke Pametno.

>> HDZ-ovac likuje nad ukidanjem Hrvatske uživo: "Maja Sever mrzi sve hrvatsko"


Podsjetimo, nakon što su s HRT-a potvrdili da ukidaju emisiju "Hrvatska uživo", na Facebooku je Škorić objavio kako se radi o "koraku naprijed prema javnoj televiziji", pa dodao kako urednica te emisije Maja Sever "mrzi sve hrvatsko".

"Hrvatstvo nije vaše profesionalno domoljublje koje jako dobro naplaćujete zadnjih 25 godina"


Na njegov status reagirala je predsjednica stranke Pametno, Marijana Puljak, koja mu je poručila da se može sramiti zbog onog što je napisao o Maji Sever.

Status Marijanje Puljak prenosimo u cijelosti:

"Poštovani kolega gradski vijećniče Škoriću, danas ste grubo napali gospođu Maju Sever rečenicom ” … Licemjerno je da emisiju ‘Hrvatska uživo’ uređuje osoba koja mrzi sve Hrvatsko”. Sram Vas bilo!

Emisija Hrvatska uživo je bila jedna gledana mozaična emisija, a Maja Sever je i dalje izvrsna istraživačka novinarka, vrsta koja izumire u našim medijima, koja se ne libi progovarati i diskutirati o temama koje tište naše društvo. Savjesno, argumentirano, temeljito, nepristrano. Točno kako dobra novinarka i treba raditi svoj posao. I to je hrvatstvo koje bi nas sve trebalo krasiti, da odgovorno i savjesno radimo svoj posao. Hrvatstvo nije to vaše profesionalno domoljublje koje jako dobro naplaćujete proteklih 25 godina. To nije izrabljivanje ljudi kojim se godinama bavite, evo i dizanjem nameta građanima kao na primjer danas u Splitu.

Uz svog kompanjona Keruma, digli ste za 50% prirez građanima, i tako im izbili 20 milijuna kuna godišnje umjesto da ste smanjivanjem gradske uprave uštedili 40 milijuna kuna. U zadnjih 25 godina Vaš HDZ je Hrvatsku doveo do najsiromašnije zemlje Europe, a upravo smo saznali da niti djeca nemaju baš sjajno mišljenje o našoj zemlji. Sada Vi i Vaš HDZ druge krivite za sve ono što ste napravili ovoj zemlji i ovom narodu. Još jednom, sram Vas bilo!", napisala je Puljak na Facebooku.

 

Pročitajte više