Matković i Kostadinov zbog novogodišnjeg programa dali mandate na raspolaganje

UREDNICI HTV-a Damir Matković i Aleksandar Kostadinov stavili su danas mandate na raspolaganje nakon što je vodstvo kuće negativno ocijenilo novogodišnji TV program, a na njihova mjesta imenovani su Božo Sušec i Siniša Svilan, priopćio je HRT.

"Na današnjem sastanku poslovnog i programskog vodstva HRT-a s odgovornim urednicima zaključeno je da novogodišnji program emitiran na Prvom programu HTV-a nije dosegnuo očekivanu razinu, pa su zato urednik radne jedinice Zabavni i športski program Damir Matković i urednik odjela Zabavni program Aleksandar Kostadinov stavili mandate na raspolaganje", stoji u priopćenju HRT-a.

Poslovno i programsko vodstvo HRT-a taj je čin ocijenilo opravdanim te su na ta urednička mjesta kao privremeni urednici imenovani Božo Sušec i Siniša Svilan.

Istodobno, na mjesto urednika Redakcije filmskog programa Tomislava Kurelca, koji je ostavku dao već ranije, kao privremeni urednik imenovan je dosadašnji urednik redakcije programa stranih serija Đelo Hadžiselimović, stoji u priopćenju.

Pročitajte više