Milan Bandić na sve novinarske upite ostao bez komentara

ZAMJENIK zagrebačke gradonačelnice Milan Bandić danas je na sve novinarske upite vezane uz prošlotjedno objavljivanje plaćenog oglasa Gradskog poglavarstva "Istina je!" i kupoprodaju nekretnina "Zagrepčanke" odgovarao da je "bez komentara".

Na novinarski upit bi li danas objavio oglas, Bandić je odgovorio: "Ne pitajte me za ono što sam već napravio".

Bandić nije htio komentirati ni današnje priopćenje Ministarstva pravosuđa o tome kako se svi nositelji javne vlasti moraju suzdržavati od komentiranja nepravomoćnih sudskih odluka.

Na upit da komentira odnose sa središnjicom SDP-a, nakon odluke o objavljivanju oglasa koju je donijelo Gradsko poglavarstvo, Bandić je rekao da tu nema nikakvih problema kao i da on i gradonačelnica Vlasta Pavić redovito komuniciraju.

Najavio je da će večeras biti i predsjedništvo zagrebačkog SDP-a gdje će predstaviti novi gradski projekt, a na upit hoće li sjednici biti nazočan i netko iz središnjice SDP-a, rekao je da zagrebački SDP-ovci sve odluke donose samostalno.

Konferenciju za novinare, vezano uz kaznenu prijavu protiv članova Gradskog poglavarstva, koju su podnijeli predsjednik zagrebačkog Općinskog suda Đuro Sessa i ogranak Udruge hrvatskih sudaca tog suda, za danas popodne najavila je gradonačelnica Vlasta Pavić.

Pročitajte više