Milanović: Alex Brown ne može pomoći Bernardiću

Foto: Hina

SDP namjerava angažirati tim američkog PR stručnjaka Alexa Brauna kako bi popravio rejting i imidž predsjednika stranke Davora Bernardića, doznaje se neslužbeno od visokopozicioniranog SDP-ovca koji tvrdi da je stranka spremna na taj angažman potrošiti milijun kuna.

>> Izvor iz SDP-a: "Platit ćemo Alexu Braunu milijun kuna da popravi imidž Bernardića"

Smatra se da je angažman političkog konzultanta Alexa Brauna 2015. godine u kampanji za parlamentarne izbore presudno utjecao na dizanje rejtinga SDP-a i tadašnjeg šefa stranke i premijera Zorana Milanovića, no dio članova SDP-a pita se kakva je opravdanost tog angažmana s obzirom na to da stranka nije u kampanji, već u dugovima.

Kako se neslužbeno doznaje, predstavnici tima Alexa Brauna nedavno su boravili na Iblerovom trgu, a za njihov angažman utrošit će se dio kredita od šest milijuna kuna, koji je stranka u lipnju podigla u Erste banci.

Zoran Milanović za RTL je prokomentirao činjenicu da će SDP opet angažirati američkog komunikacijskog stručnjaka.

Milanović je prokomentirao kako Brown Bernardiću ne može pomoći, ali mu ne može ni odmoći. Dodao je da sklapanje iste vrste angažmana kao u njegovo vrijeme nema poslovnog smisla, osim ako se ne radi o jeftinijem konzultantskom poslu. Jer, podsjetimo, Milanović je Browna angažirao u predizborno vrijeme, a trenutno nikakvi izbori nisu na vidiku pa nije poznato o kakvom se točno angažmanu radi. S druge strane, poznato je da SDP ima jako puno problema, pa i onih financijskih. A Alex Brown nije jeftin.
 

Pročitajte više