Milanović: Pozivam blefera Ivu Sanadera na sučeljavanje

PREDSJEDNIK SDP-a Zoran Milanović večeras je na predizbornom skupu u zagrebačkom naselju Šestine pozvao "prvog blefera među hrvatskim političarima Ivu Sanadera da dođe na sučeljavanje".

Milanović želi sa Sanaderom sučeljavanje pred TV kamerama gdje mogu razgovarati o bilo kojoj temi, a "bleferu" Sanaderu je ponudio da sa sobom povede i bilo kojeg sportaša.

"Možemo razgovarati o gospodarstvu, socijali, vanjskoj politici, bilo čemu, samo ga molim da ne bude o teatrologiji jer o tome zna više", rekao je između ostalog Milanović.

Šef SDP-a smatra kako HDZ odbija sučeljavanje jer, za razliku od SDP-a, nema odgovore na pitanja koja su bitna za Hrvatsku.

Komentirajući HDZ-ove predizborne spotove na kojima istaknuti hrvatski sportaši pozivaju građane da glasuju za HDZ, Milanović je rekao kako HDZ time pokazuje da njegovi kandidati nemaju što reći javnosti, pa se koristi sportašima kao predizbornim adutima.

"Jesu li sportaši kandidati za Sabor ili nastupaju kao neki manekeni? HDZ-ovi kandidati kao da imaju lokote na ustima i uvijek netko mora govoriti umjesto njih" - rekao je Milanović dodajući kako cijeni sport i sportaše, njihovo odricanje i vrhunske rezultate, ali kako unatoč tome mora komentirati HDZ-ove spotove na kojima "govore samo veliki vođa i sportaši."

R.I.
Foto: Index

Pročitajte više