Miletić: HDZ krade teglice za med pčelarima i u njih stavlja ajvar

MOSTOV zastupnik Marin Miletić optužio je HDZ da pčelarima krade teglice da bi ih potom napunio ajvarom.

"HDZ je takva mašinerija zločestih čarobnjaka koji sa svojom crnom magijom nešto sveto i dobro kao što je med - pretvore u HDZ-ov ajvar.

HRVATSKI PČELARSKI SAVEZ PRODAJE PČELARSKE TEGLE HDZ-ovcima ZA AJVAR?

Znamo da članovi HDZ-a kradu novac, namještaju poslove, mažnjavaju novac EU fondova pa ih hapsi Olaf jer su naša tijela mnoga duboko koruptivna... ali, da će HDZ-ovci krasti službene staklenke Hrvatskog pčelarskog saveza - ovome se ne bi nadao ni najzagriženiji HDZ-ovac iz Benkovca", piše zastupnik.

Optužio HDZ da krade teglice pčelarima

"Naime, Hrvatski pčelarski savez ima SLUŽBENU teglicu koja se može kupiti jedino od hrvatskih pčelara, evidentiranih u sustavu kako bi se štitio domaći med od patvorina", nastavlja.

"HDZ-ov lopovluk ide u takvu bezobraznost da mažnjavaju posebne pčelarske službene teglice i u njih pune ajvar, onda lijepe etikete HDZ-a i prodaju ga. HDZ je takva mašinerija zločestih čarobnjaka koji sa svojom crnom magijom nešto sveto i dobro kao što je med - pretvore u HDZ-ov ajvar. Ili je riječ da je Hrvatski pčelarski savez podružnica HDZ-a pa im HPS prodaje pčelarske tegle za med? Ne želim u ovo vjerovati, lakše mi je prihvatiti da su HDZ-ovci ukrali HPS-u staklenke!

Taman kada pomislite da gore ne može, HDZ vam pokaže da itekako može. Kada će ovaj moj narod tvrde šije koji doma sjedi na dan izbora, a poslije postaje heroj dnevnih boravaka - shvatiti da ako se probudi - ova mafija ide u prošlost.

Ovo je teška kaznena prijevara, teško kazneno djelo. Pčelarska teglica se subvencijama financira, postoje posebni kalupi i ne bi ju trebali neki HDZ-ovi uličari imati za punjenje ajvarom. Podignut ću kaznene prijave protiv odgovornih da se ispita tko je prodao ovim ridikulima pčelarske teglice i tko je sve umočen u ovo koruptivno ludilo", piše mostovac.

O kakvom se ajvaru radi?

Podsjetimo, proteklog vikenda je na području Slavonskog Broda održana tradicionalna Mićina ajvarijada u spomen na čovjeka koji ju je i pokrenuo, piše Danica.hr.

Pripremljeno je ukupno 85 tegla blagog i ljutog domaćeg ajvara koji se prodaje u humanitarnoj akciji, a pakira se u tegle s posebno dizajniranim etiketama s logom HDZ-a.

Ajvar od domaćih sastojaka pripremaju članovi temeljnog ogranka HDZ-a dr. Ante Starčević.

Pročitajte više