Milinovićeva poruka Habijanu: Drž'te se, ministre, imate moju podršku

Foto: Neva Zganec, Dino Stanin/PIXSELL

Bivši ministar zdravstva Darko Milinović poručio je HDZ-ovom ministru gospodarstva Damiru Habijanu da ima njegovu podršku. Podsjetimo, predsjednik Zoran Milanović je jučer pred novinarima u Splitu, upitan o Milinovićevoj objavi u vezi Habijana, "ispalio" da je Habijan gej.

 

Milinović je na Facebooku objavio svoju fotografiju bez majice i u gaćama te ju usporedio s istom takvom Habijanovom fotkom. Upitao je bi li on bio bolji ministar da nije izbačen iz HDZ-a, aludirajući na mišiće. Milinović je u međuvremenu objavu obrisao. Fotografiju možete vidjeti na Indexu.

"Šta, htio ga je kaštigat zato što je gej", rekao je Milanović novinarima. Na upit novinara ponovio je: "Pa Habijan je gej." Habijan se o Milanovićevoj izjavi nije oglasio, ali jest Milinović.

Milinović: Predsjednik je inteligentan čovjek, htio je na ovaj način opet naštetiti HDZ-u

Milinović kaže da je cilj njegove objave bio da pokaže svoje mišiće i iskritizira kadroviranje premijera Andreja Plenkovića.

"Moj post ni na koji način nije dirao u bilo čiju seksualnu orijentaciju, tako i ministra Habijana. Ne dozvoljavam nikome, pa ni predsjedniku države, da moj post koristi u te svrhe. Međutim, predsjednik Milanović je inteligentan čovjek i htio je na ovaj način ponovno naštetiti HDZ-u", kazao je Milinović, piše Dnevnik.hr.

"Drž'te se, ministre, imate moju podršku"

Milinović kaže da mu je žao što je ovako ispalo.

"Rado bih s vama popio kavu da razgovaramo ne o politici, tu se možda razlikujemo, možemo razgovarati o onome u čemu smo isti, a to je ljubav prema sportu. Drž'te se, ministre, imate moju podršku!'' poručio je Milinović ministru Habijanu.

Pročitajte više