Ministar Vrdoljak nije ni pitao zašto su ga zvali u USKOK: "Bez razmišljanja sam se javio"

Foto: FAH

USKOK i policija zabunom su u središte USKOK-a u Zagrebu pozvali ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka. Umjesto njega, na razgovor je trebao biti pozvan nogometaš Ivica Vrdoljak.

Kao što smo već pisali do zamjene identiteta došlo je zbog krivog broja telefona koji je proslijeđen u USKOK, a o svemu se oglasio i sam ministar Vrdoljak.
 

>USKOK pozvao krivog Vrdoljaka

Na upit je li bio iznenađen pozivom da dođe na razgovor i je li uopće pitao zbog čega mora doći, ministar Vrdoljak za Index je rekao kako se bez razmišljanja javio iako mu kaže nije bilo ugodno.


"Na poziv iz USKOK-a sam se bez razmišljanja javio, ispunjavajući time svoju građansku dužnost. Nema se tu što posebno reći, uvijek bi se i odmah na takav poziv odazvao. Bez obzira što nije ugodno kada vas netko tako zamijeni i pozove na takav razgovor, svi su bili izuzetno profesionalni i korektni", rekao je za Index ministar Vrdoljak.

Podsjetimo još kako je zbog navedenog događaja ministru ispriku uputio i glavni ravnatelj policije Vlado Dominić, koji je objasnio kako je došlo do greške u komunikaciji zbog inicijalno ustupljenog krivog broja telefona.

Ispriku mu je također uputio i sam ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić koji mu se pri tom zahvalio na razumijevanju.

Pročitajte više