Mirela Holy: Most je projekt HDZ-a i s njima će sastavljati novu Vladu

Screenshot: N1

U EMISIJI Novi dan na N1 televiziji gostovala je Mirela Holy predsjednica ORaH-a koja je odmah nakon izbora ponudila ostavku. Smatra da građani još nisu spremni na ORaH koji je imao konkretan program i projekte.

"Zabrinjavajuća je poruka jer programske opcije nemaju prolaz ali imaju političari koji su do nedavno bili u Remetincu. Građani nisu zaslužili Orah.

Nisam rekla da ću podnijeti ostavku. U roku od 90 dana trebaju se raspisati unutarstranački izbori. Bit će do kraja godine, a ja se neću kandidirati. Planiram se i dalje baviti politikom, ali ne ovako intenzivno", rekla je Holy.

Ona smatra da je Most projekt HDZ-a.

"Sjetite se sastanka Karamarka i Petrova oko navodno neke zdravstvene ustanove u Metkoviću. To je suluda priča. Tada je počelo medijsko guranje MOST-a. Vidi se koji medijski prostor dobili. To znači da su imali snažnu logističku podršku. Moj dojam od početka je da se radi o projektu, a to nije projekt SDP-a jer oni nisu za to sposobni. Znamo da takve stvari radi HDZ i zato sam uvjerena da će s HDZ sastavljati Vladu s MOST-om. ", smatra Holy.

Pročitajte više