Mirjana Pukanić: Znam da ćemo se postupno, kad Sara osjeti želju, čuti i naći

MIRJANA PUKANIĆ, supruga ubijenog vlasnika Nacionala, u ekskluzivnom intervju za Radio Trsat, kojeg je dala iz Sigurne kuće, gdje je od puštanja iz Psihijatrijske bolnice Vrapče smještena, naglasila je kako nije policija ta koja je prekinula brinuti o sigurnosti Ive Pukanića i kćeri Sare.

"Sam Ivo i moja kći su tražili da se ukine policijski nadzor, jer je njima svega toga bilo preko glave, a ona je, kao što znate, još u pubertetu i te stvari su joj smetale. Kad sam čula što se dogodilo Ivani Hodak, odmah sam nazvala prijateljicu i preko nje poručila Ivi da Sari treba zaštita", priča Mirjana Pukanić objašnjavajući kako je bila riječ o instinktivnoj reakciji, jer "svi su mogli vidjeti da je grad poludio, da se Zagreb pretvorio u ludnicu".

"Komunicirao je sa svakakvim ljudima, a nekima od njih stao je i na žulj"

"On je bio medijska osoba i komunicirao je sa svakakvim ljudima, a nekima od njih stao je i na žulj", kazala je Pukanić naglasivši da je njezin suprug previše toga znao pa ga je nebrojeno puta upozorila da dobro pripazi što radi, jer svojim postupcima ugrožava ne samo sebe nego i čitavu obitelj.

Premda sa suprugom nije bila u dobrim odnosima, žalost zbog njegovog "odlaska" ne može sakriti. "Još ni sada nisam svjesna što se dogodilo i iščekujem poruku od njega za koju znam da neće doći. Vjerujte, bilo bi mi puno lakše da je živ i da se možemo na sudu razići na ljudski način i da se ta sapunica konačno završi", rekla je Pukanić žaleći zbog odluke svog djeteta koje je za sada ne želi vidjeti.

"Znam da ćemo se postupno, kad ona osjeti želju, čuti i naći"

"Sara je izrazila želju da za sada živi s našom domaćicom, a to je prijateljica koja s nama živi već osam godina i ja to poštujem. Znam da ćemo se postupno, kad ona osjeti želju, čuti i naći. Njoj je sad užasno teško, ali imam sve vrijeme ovog svijeta i čekat ću", poručila je Pukanić.

Ig.M.
Foto: Index (arhiva)

Pročitajte više