Mladi karlovački razbojnik profesorima prijetio smrću

MLADI karlovački razbojnik, 12-godišnjak iz Grabrika, kojeg se tereti za četiri oružane pljačke i tri krađe, nije se suzdržavao ni toga da svojim profesorima prijeti smrću. O tome policija nije dobila nikakvu dojavu.

> Dva mjeseca bježao policiji: 12-godišnji Karlovčanin počinio četiri oružane pljačke i tri krađe

Maloljetni delinkvent je nastavniku tjelesnog odgoja ispred glave upaljačem zapalio plinski plamenik, učiteljici biologije je rekao da će je ubiti zbog jedinice koju mu je upisala u imenik, a nastavniku povijesti, koji mu je na polugodištu zaključio jedinicu, je rekao: "U Grabriku puška puca samo jednom!".

Jutarnji list doznaje kako je sve to navodno zataškano zbog poznanstva dječakovih roditelja s ravnateljicom škole Andrejom Navijalić, inače profesoricom psihologije, koja cijelu situaciju nije željela komentirati, a čak je dodala da školi nije dostavljena "službena informacija" da je njihov učenik počinio kaznena djela za koja ga se tereti.

"Nisam shvatio da mi prijeti smrću. On je problematičan učenik i vikao je za mnom kada sam mu zaključio jedinicu, ali prijetnju nisam čuo", rekao je profesor povijesti Marko Pepić.

I.M.
Foto: Mario Pušić/Cropix

Pročitajte više