Mladić iz BiH bacio mrtvu baku u potok i s majkom joj pripremio lomaču

RODBINA i susjedi 79-godišnje Mileve Mudrinić iz Gornjeg Jelovca kraj Prijedora, koja je u utorak u popodnevnim satima navodno umrla prirodnom smrću, bili su šokirani kad su ustanovili da je njeno tijelo nestalo.

Kako prenosi Dnevni avaz, tijelo je, zamotano u deku, policija pronašla u obližnjem potoku, udaljenom 500 metara od staričine obiteljske kuće, na mjestu gdje se odlaže smeće. Ondje ju je bacio njen 28-godišnji unuk Nenad Savić.

Savić, koji je živio s bakom i 53-godišnjom majkom Dragicom Mudrinić, inače dugogodišnjom psihičkom bolesnicom, navodno je tijekom istrage rekao kako je "tijelo sakrio od psihički bolesne majke, uplašen da bi ga ona nožem mogla raskomadati ili zapaliti".

Izvadili joj zube i bacili je u potok

Ipak, susjedi pričaju drugačiju priču. Kažu kako im je Dragica priznala da su mrtvoj starici izvadili zube, umotali je u deku i bacili je u potok. Tvrde i kako su Nenad Savić i njegova majka Dragica Mudrinić za staricu pripremili i lomaču, na kojoj je navodno trebala biti spaljena.

"Zbog sukoba s Nenadom duže vrijeme nisam kontaktirala ni s majkom, jer je ona njemu davala svu svoju njemačku penziju. Šokirana sam jer sam došla da je sahranim, a ne mrtvu tražim po livadama oko kuće", ispričala je druga Milevina kći, Stojanka Knežević.

I ona, baš kao i mještani, misli da je motiv za sve bio novac, jer je neradnik Nenad nemilice trošio te je rasprodao i prokockao cijelo imanje.

Pročitajte više