Mladić koji je ranjen u Splitu lani je prijavljen da je zapalio automobil vlasnika kluba Moon

Screenshot: Google Maps

U SPLITU je danas hicem iz vatrenog oružja ranjen 28-godišnji Dejan B. iz Solina, kojeg je policija prošle godine prijavila da je zapalio skupocjeni Audi S8 Josipa Granića, vlasnika kluba Moon i svjedoka napada na nogometnog suca Marića u Stobreču.

Dejana B. u splitsku bolnicu je oko podneva dovezao prijatelj. Liječnici su potom nazvali policiju. Metak ga je pogodio koljeno. Policija istražuje što se točno dogodilo, a oštećeni im pri tom nije od prevelike pomoći. Prema prvoj verziji, ranjen je u Velebitskoj ulici kod vulkanizera Šakića, no pucnjavu nitko nije čuo tako da policija ozbiljno sumnja da se tamo išta dogodilo.

Istražuje se i mogućnost da se Dejan B. sam ranio.

U posljednja dva mjeseca, ovo je već treći slučaj propucavanja u noge na splitskom području. Krajem studenog prošle godine u Srinjinama je pred svojim BMW-om izrešetan Mario Bečić, bivši mister turizma Dalmacije, svojedobno osuđen za teško ozlijeđivanje Ridvana Kaqikua, koji je umro u bolnici. Osumnjičeni za njegovo ranjavanje Josip Čubelić pušten je iz pritvora jer slučaj ne stoji najbolje.

Prije dva tjedna pred svojom kućom na Škrapama ranjen je Miho Frančeski, poznat po paljevini jahti u lučici Zenta. Policija je za njegovo ranjavanje osumnjičila Anđela Odaka, koji je nedavno pravomoćno osuđen za ranjavanje Kristijane Čuline, na kojeg je pucao jer mu se otac posvađao s njim zbog prednosti prolaza.

Pročitajte više