Monstrum u Ukrajini silovao i ubio djevojčicu pa ostavio sotonističke simbole

Screenshot: Faceboo/ Informbyuro.info

PETNAESTOGODIŠNJA djevojčica koja je ubijena i silovana u Ukrajini pronađena je u lokvi krvi pijetlova čiji su obezglavljeni leševi također pronađeni u blizini, zajedno sa sotonističkim simbolima.

Tijelo Alise Onjiščuk otkriveno je u šumi pored sela Babai u istočnoj ukrajinskoj pokrajini Karkiv. Alisa je nestala na putu za srednju školu u Karkivu. U školu je inače išla vlakom, ali tog se dana nije na njega ukrcala, javlja Daily Mail.

Njena majka Viktorija Onjiščuk otišla je i sama vlakom u Karkiv, zabrinuta što se njena kći ne vraća iz škole, a tamo su joj rekli da se nije ni pojavila na nastavi.

Njeno unakaženo tijelo pronađeno je 24 sata nakon što je pretražila šumu.


Dva obezglavljena pijetla obješena pored leša djevojčice

"Leš je pronađen u šumi blizu čistine. Bio je okružen sotonističkim simbolima na tlu. Dva obezglavljena pijetla obješena su na obližnje grmlje. Njeno lice je bilo prekriveno krvlju", rekla je jedna od volonterki koje su sudjelovale u potrazi za Alisom, a koja nije htjela biti imenovana.

Policijska glasnogovornica Viktorija Zinovjeva rekla je da je "prema forenzičkom pregledu, žrtva silovana i nasmrt zadavljena".

Policija traga za osumnjičenim u dobi između 35 i 45 godina, koji je posljednji put viđen pored željezničke postaje prije nego što je njegova žrtva nestala. Objavljen je i njegov fotorobot, na kojem se vidi da se radi o bijelcu kratke kose i isturene brade.

Pročitajte više