Na farmi u Švedskoj pronađena skrivena tamnica za seksualno mučenje, traga se za žrtvama



NA STRAVIČNO otkriće nabasala su dva amaterska fotografa u Švedskoj, koji su unutar naizgled napuštene i izolirane farme pronašli tamnicu za seksualno mučenje! Policija je uhitila 47-godišnjeg muškarca, nakon što im je 30-godišnja žena ispričala da ju je kroz duže vremensko razdoblje držao zatočenu i iživljavao se na njoj.

Zločin se navodno dogodio prije nekoliko godina, ali nije jasno zbog čega je žrtva čekala ovoliko dugo da prijavi silovanje i zlostavljanje. Švedska policija otkrila je tek da se radi o ženi iz zapadne Švedske, koja je svog mučitelja upoznala preko interneta.

"Jako je bitno da nam se javi još potencijalnih svjedoka. Pozivamo ostale žene i muškarce koji su bili zatočeni protiv svoje volje", izjavio je za agenciju TT Lars Hamren, šef odjela za ozbiljne zločine u Halmstadu.

Na konferenciji za novinare otkriveno je da se skrivenoj tamnici pristupalo kroz tajni prolaz u kuhinji unutar napuštene farme. Tamnica se, piše švedski The Local, sastojala od jedne sobe s kreveta u kojoj je pronađen asortiman seksualnih igračaka, lubrikanata i lisica. Tamnica je, zaključili su policijski istražitelji, opremljena prije nekoliko godina.

Švedski tabloid Aftonbladet tvrdi da uhićeni 47-godišnjak demantira da je bilo koga držao u tamnici za mučenje, te tvrdi da on nije taj koji je opremio sobu perverznim "igračkama" koje su u njoj pronađene. No, priznao je da je znao za postojanje tamnice i da je u više navrata bio na napuštenoj farmi.

Pročitajte više