Načelnik ličko-senjske policije: Levarovo ubojstvo možda će jednog dana biti riješeno

NAČELNIK ličkosenjske Policijske uprave Goran Grguričin izjavio je danas kako je ubojstvo Milana Levara "vrlo složeno kazneno djelo" te kako očekuje "da će možda jednoga dana biti riješeno".

"Policijska uprava i dalje intenzivno radi na tom slučaju i poduzima određene radnje", rekao je Grguričin odgovarajući na konferenciji za novinare na pitanje ima li policija novih saznanja o Levarovu ubojstvu.

Grguričin je kazao kako "danas možda moramo čekati i određena zakonska rješenja, primjerice Zakon o zaštiti svjedoka, koji bi mogao pružiti jamstvo nekim svjedocima koji bi iskaze ili materijalne dokaze dali policiji, a koji su danas možda negdje prikriveni".

"To je vrlo složeno kazneno djelo u smislu razotkrivanja, ali ipak očekujemo da će možda jednoga dana biti riješeno", rekao je načelnik ličko-senjske Policijske uprave Goran Grguričin.

On je, inače, stanje sigurnosti u nadležnosti ličko-senjske Policijske uprave ocijenio vrlo povoljnim i stabilnim istaknuvši da na tom području nema težih oblika kaznenih djela.


Pročitajte više