Nadan Vidošević i dalje miruje: Nikad nisam pogledao toliko dobrih filmova u komadu



PREDSJEDNIK Hrvatske gospodarske komore i neuspješni predsjednički kandidat Nadan Vidošević neće se u javnosti pojaviti još nekoliko tjedana, jer po liječničkoj uputi mora mirovati.

"On je dobro, ali mora mirovati i bole ga leđa. Jako je dobro raspoložen, gleda puno dobrih filmova, sve koje nije stigao pogledati u zadnje vrijeme. Očekujemo da će se u javnost vratiti kroz koji tjedan", rekla je za Index Vidoševićeva glasnogovornica Martina Sokač Saraga.

Vidošević je prije nekoliko dana na Twitteru napisao kako je dobro i oporavlja se, a sinoć je napisao "Kada bih inače imao priliku pogledati toliko dobrih filmova u komadu?".

Vidošević je krajem siječnja doživio lakšu nezgodu prilikom koje je ozlijedio kralježnicu. Prema liječničkoj preporuci idućih nekoliko tjedana mora mirovati. Ozljedu je dobio tijekom jahanja.

Nadan Vidošević vratio se svojoj uobičajenoj rutini nakon što je u prvom krugu predsjedničkih izbora zauzeo četvrto mjesto te nije prošao u drugi krug. No Hrvatska gospodarska komora i Kraš morat će sad nekoliko tjedana biti bez šefa.

Pročitajte više