NAGRADE NAJBOLJIM STUDENTIMA OSJEČKOG SVEUČILIŠTA

Osječki "Lions Club", u suradnji s Lions klubovima iz Đakova i Slavonskoga Broda, dodijelio je danas tradicionalne nagrade najboljim studentima osječkoga Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera.

Novčanim iznosom od 4000 kuna, po deveti put, nagrađeno je 12 najuspješnijih studenata završnih godina studija fakulteta u Osijeku (Ekonomski, Elektrotehnički, Građevinski, Medicinski, Pedagoški, Poljoprivredni, Pravni, Prehrambeno-tehnološki, Odjel za matematiku i Viosoka učiteljska škola), u Slavonskom Brodu (Strojarski fakultet) i Đakovu (Teološki fakultet).

Prvi potpredsjednik osječkog "Lions Cluba" Dražen Dragušica rekao je kako je riječ o plemenitoj tradiciji pomaganja osječkom sveučilištu i studentima te da se najviše isplate ulaganja u mlade i u znanost.

Zahvalivši članovima "Lions Cluba" na prepoznavanju rada studenata, rektorica osječkoga sveučilišta dr. Gordana Kralik kazala je kako je suradnja sveučilišta s tim klubom rezultirala inicijativom tijekom koje je do sada najboljim studentima te visokoškolske ustanove dodijeljeno oko 100 nagrada.

(Hina) ivuč dd

Pročitajte više