Nakon automobilske potjere po Zagrebu, od policije se pokušao sakriti u hotelskom zahodu

ZAGREBAČKA policija ovaj vikend imala je potjeru za pijanim 28-godišnjakom koja je počela automobilskom jurnjavom od Mažuranovićevog do Svačićevog trga, a završila trkom do zahoda hotela Westin u ulici Kršnjavog. 

Naime, u nedjelju oko 6 sati ujutro, policijska ophodnja uočila je vidno alkoholiziranog 28-godišnjaka koji je teturajući izlazio iz noćnog kluba na Mažuranovićem trgu. Uspio je doći do svog automobila Audi Q7 te ga pokrenuti. Nakon toga kreće automobilska potjera, s obzirom da se "pijani vozač" nije zaustavljao na svjetlosne i zvučne signale.

Ubrzo mu je bilo jasno kako neće uspjeti pobjeći policijskim automobilima te je automobil zaustavio na Svačićevom trgu i dao se u bijeg. No, potjera je kratko trajala, sve do obližnje ulice Kršnjavoga gdje se bjegunac ušavši u hotel Westin zatvorio u zahod.

Prema zapisniku iz PU zagrebačke nije se dao lako uhititi te je pružao otpor, koji je, kako kažu brzo svladan. Stavljene su mu lisice te je doveden u policijsku stanicu na prekršajnu obradu i triježnjenje.

I.Ć.
Foto: Index (Arhiva)

Pročitajte više