Napeto u Zadru: Vučetić u drugom krugu. Ričard ključan za pobjedu

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

U ZADRU će se sve odlučivati u drugom krugu. I to bi mogla biti vrlo napeta borba, iako prema prvim neslužbenim anketama HDZ ima značajnu prednost.

HDZ-ov Branko Dukić ima 38.47 posto i nalazi se na prvom mjestu. Marko Vučetić, SDP-ov kandidat, ima 26.32 posto. Treći je Enio Meštrović, umjetnik poznatiji kao Ričard. On je na 23.49 posto glasova.

Enio Meštrović ne ide u drugi krug, ali on ga može odlučiti.

"Podržavam demokraciju, nikome neću reći za koga da glasa u drugom krugu, narod sve vidi i narod sve zna. To su pokazali i ovi rezultati. Mislim da je sve jasno. I love you, baby, moram ići, čujem se sutra. Ja sam sretan, vjerujem da si i ti sretan. I budi", rekao je za Zadar News.

HDZ-ov gradonačelnik Zadra: Nije se dogodilo ništa spektakularno

Kandidat za gradonačelnika Zadra Branko Dukić (HDZ, HSP, SU, Reformisti) rekao je u nedjelju navečer nakon objave prvih privremenih rezultata kako se nije dogodilo ništa spektakularno i da ide u drugi krug.

"Koliko vidim, u drugom krugu protivnik će mi biti Marko Vučetić, a i sve ankete su to predviđale. Što se tiče liste za Gradsko vijeće, mi smo i dalje najveća stožerna stranka. Tek se obrađuju podaci. Mi smo spremni za sve, ali pričekajmo. Grad Zadar mora ići dalje, mora se razvijati, rekao je Dukić te dodao da vjeruje u pobjedu.

"Sve ankete su to pokazivale i tako će i biti", poručio je Dukić.

Pročitajte više