Nesreću u kojoj je teško ozlijeđena Pudarova obitelj skrivio 24-godišnjak

TEŠKU prometnu nesreću koja se jučer oko 17.30 sati dogodila u Dugopolju i u kojoj su teško ozlijeđeni otac, majka i brat trenera Hajduka Ivana Pudara, skrivio je 24-godišnji vozač BMW-a, doznaje se iz PU splitsko-dalmatinske.

Nesreća se dogodila kada se 24-godišnjak iz Splita, upravljajući osobnim vozilom marke BMW, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se Ulicom domovinskog rata, dolaskom do križanja s Ulicom kneza Domagoja, nije zaustavio na znak "Stop" te je oduzeo prednost kombi vozilu marke Nissan, splitskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 41-godišnji Mišo Pudar iz Kaštel Lukšića, brat trenera Hajduka.

Uslijed sudara je došlo do prevrtanja kombija, u kojem su 41-godišnji Pudarov brat te njegovi roditelji, 71-godišnji Mirko i 71-godišnja Mara Pudar, zadobili teške tjelesne ozlijede. Vozač i dvoje putnika iz BMW-a lakše su ozlijeđeni te su nakon pružene liječničke pomoći pušteni na kućnu njegu, rekla nam je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević-Gudelj.

Pudarova majka, koja se nalazi u po život opasnom stanju, zadobila je nekoliko višestrukih prijeloma. Pudarov otac je zadobio frakturu lubanje i nagnječenje mozga, a bratu je ozlijeđeno nekoliko kralježaka i zadobio je frakturu rebara.

Doznajemo kako je Pudarova majka u kritičnom stanju sa kirurgije prebačena na odjel intenzivne njege, odakle nisu željeli davati izjave o njenom trenutnom stanju.

I.M.
Foto: V.G.

Pročitajte više