Nogometna momčad kalifornijskih studenata silovala 11-godišnju djevojčicu

POLICIJA u kalifornijskom gradu Fresnu je objavila kako je blizu toga da napravi nekoliko novih uhićenja u slučaju koji je zaprepastio čak i na svakakve grozote već oguglalu američku javnost.

Već ranije su 20-godišnji Mackie Scott i 19-godišnji Eddie Scott, studenti lokalnog koledža i igrači američkog nogometa, uhićeni pod optužbom da su sudjelovali u grupnom silovanju 11-godišnje djevojčice.

Slučaj se zbio u subotu, a za njega se doznalo jer je žrtva pobjegla iz stana u kojem su se studenti-nogometaši nalazili s nekoliko kolega. Pomoć su joj pružili slučajni prolaznici te je odveli na policiju.

Žrtva je u subotu navečer navodno došla u stan kako bi posjetila poznanika. Tom prilikom je bila izložena seksualnom zlostavljanju.

Policija traga za 15-godišnjakinjom koja je pratila žrtvu silovanja, te zajedno s njom uspjela pobjeći. Istražitelji se nadaju da će ona moći potvrditi svjedočenje 11-godišnjaka i eventualno identificirati druge počinitelje.

Dva studenta su se, inače, u stan doselili dva tjedna prije incidenta. Jedna od susjeda ih opisuje kao "mirne i pristojne momke".

D.A.

Pročitajte više