Nova laž Nove TV: "Prvi smo objavili uhićenje Damira Polančeca"

"INFORMATIVNI program Nove TV prvi je izvijestio o uhićenju Damira Polančeca na portalu Dnevnik.hr i izvanrednim Vijestima u 09:55 sati. Vijesti je vodila Ivana Paradžiković, a s terena ispred policije u zagrebačkoj Heinzelovoj ulici javio se reporter Andrija Jarak s prvim neslužbenim informacijama", obavijest je PR službe Nove TV koja je poslana svih hrvatskim medijima, naravno, uz zamolbu da se ta vijest i objavi.

No, mnogi kolege dočekali su ovakvu vijest s podsmijehom jer su gotovo svi internetski portali i radiopostaje objavili vijest malo iza devet sati. HTV je objavio i ekskluzivnu snimku uhićenja Damira Polančeca ispred njegova doma u Koprivnici.

No, Novu TV, koju je HTV opet počeo pobjeđivati nije spriječilo da se nastavi hvaliti lažima, čime u pitanje dolazi je li ijedno njihovo priopćenje o gledanosti i ekskluzivama zapravo - istinito.

Zanimljivo je kako je Nova TV u svom priopćenju, objavila kao ekskluzivu i informaciju kako je novinar Jarak neslužbeno doznao kako se Polančeca tereti za zloporabu položaja i ovlasti oko spornog kredita između Podravke i OTP banke, što je zapravo - (pra)stara vijest.

Pročitajte više