Novi Siemensovi mobiteli

SIEMENS je predstavio dva nova mobitela - CC75 i CF110. Oba modela svojim karakteristikama objedinjuju Siemensove prioritete - jednostavnost, kvalitetu i vrhunski dizajn.

Za sve one koji traže u mobitelu jednostavne funkcije i vrhunski dizajn, Siemens je razvio model CC75. Ekran nudi fine boje i visok stupanj jasnoće a slova su čitka i vidljiva iz bilo kojeg kuta. Ovaj super-tanak mobilni telefon ergonomski je dizajniran a njegov luksuzni izgled posebno naglašava aluminijski okvir i čvrsto kućište srebrne boje.

Mode ima i neke inovativne detalje: govorna poruka može se snimiti pritiskom samo jedne tipke koja se nalazi na strani mobitela i može se zatim odmah poslati putem MMS-a čime je omogućena još jednostavnija komunikacija jer izbjegavamo zamorno tipkanje tekstualnih poruka.

CF110 je klizni telefon tanak svega 18mm, a namijenjen je svima koji žele mobitel kao modni dodatak jer se njegov ležerni izgled savršeno uklapa bilo uz odjeću za noćni izlazak ili uz odjeću za poslovni sastanak.

Ekran ovog mobitela tipa TFT od 65K boja nudi savršeni pregled jasno strukturiranog izbornika.

Ovaj mobitel ima sve vrhunske tehničke postavke potrebne za kvalitetnu komunikaciju u pokretu – SMS, MMS i GPRS. Također nudi kalendar, podsjetnik, Javu, a svi telefonski brojevi važni za hitne slučajeve, i domaći i strani, spremljeni su u mobitelu. Dodatna pogodnost jest da je ovaj model kompatibilan sa širokim spektrom Siemensovih uređaja pa će tako putovanje u automobilu uz Car Kit Portable i CF110 biti sigurno i bezbrižno.

Pročitajte više