Nožem jučer izbodena dva muškarca u Zagrebu

ZAGREBAČKA policija danas je izvijestila o dva događaja u kojima su jučer nožem probodena dvojica muškaraca jedan je teže, a drugi lakše ozlijeđen.

Vlasnik kuće u naselju Dubrava, 38-godišnji državljanin BiH, sinoć je oko 19,20 sati u jednoj sobi pronašao svoga 49-godišnjeg poznanika, također državljanina BiH, s ubodnom ranom u trbuhu.

Policija je utvrdila da su ozlijeđeni i 42-godišnji hrvatski državljanin jučer poslijepodne u kući počeli ispijati alkoholna pića, te da tijekom njihova druženja nije bilo verbalnog i fizičkog sukoba.

Oko 18 sati 49-godišnjak je otišao u drugu sobu gledati televiziju, a oko 19,20 sati vlasnik kuće ušao je u sobu i tamo ga pronašao s ubodnom ranom u trbuhu te izvijestio policiju, koja je utvrdila da je, pod za sada nepoznatim okolnostima, ozlijeđen ubodom bajunete.

Ozlijeđeni je kolima Hitne pomoći prevezen u KB Dubrava, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen (ubodna rana u predjelu prednje lijeve strane prsišta između 9. i 10. rebra s ozljedom tankog crijeva).

Sinoć oko 23,30 sati u Šišićevoj ulici (naselje Utrine) 18-godišnjak je nožem lakše ozlijedio svoga 40-godišnjeg rođaka.

Očevidom je utvrđeno da je 40-godišnjak dulje vrijeme verbalno i fizički maltretirao 18-godišnjaka i njegovu majku, a sinoć je došao do ulaznih vrata njihova stana te počeo zvoniti i udarati po vratima.

Iz stana je izašao 18-godišnjak te se nakon kraće svađe potukao sa svojim rođakom, da bi ga potom kuhinjskim nožem dva puta ubo u lijevu natkoljenicu.

Ozlijeđeni 40-godišnjak prevezen je u Kliniku za traumatologiju gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen, a nad 18-godišnjakom se provodi kriminalistička obrada.

Pročitajte više