Obitelj Petrač duboko potresena likvidacijom Pukanića

"UBOJSTVO Ive Pukanića duboko je potreslo obitelj Petrač, jer se radilo o bliskom prijatelju mog branjenika", kazao je odvjetnik Rajko Mlinarić komentirajući sinoćnji slučaj.

> Kajin: Ovo je odgovor na ubojstvo Ivane Hodak; Hodak: Mislim da to nema veze

Također, istaknuo je kako je riječ o stravičnom događaju koji nije zapamćen na ovim prostorima te da je vijest o ubojstvu Pukanića šokirala gotovo sve, kao i način na koji je ubijen. Na izravan novinarski upit, očekuje li da će policija slično kao i slučaju Ivane Hodak razgovorati s njegovim branjenikom Petračem, Mlinarić je rezolutan.
 
"Mislim da ne, budući da je zaista riječ o bliskom prijatelju. Odnosno policija bi mogla zatražiti od mog branjenika obavijesni razgovor vezan za Pukanića u kojem bi on mogao na osnovu svog prijateljstva dati neke opće podatke. No, nikako moj branjenik ne može govoriti niti imati saznanja o samom ubojstvu", kazao je Mlinarič koji je u razgovor sa Index naglasio kako ne misli da ubojstva Ivane Hodak i Ive Pukanića imaju isti potpis.

"Prema mojim saznanjima, ne. Radi se o dvije sasvim različite osobe, od dobi pa do okruženja u kojem su bili. Mislim da se ta dva slučaju ne mogu povezati. Naravno na policiji je da otkrije postoji li možda postoji poveznica, a ja u to ne mogu ulaziti", zaključio je Mlinarić.

I.Ć.
Foto: AFP

Pročitajte više