OBNOVLJENE INTERNET STRANICE HINE

Danas su predane na korištenje obnovljene Internet stranice Hine (www.hina.hr), koje omogućavaju uvid i pristup agencijskim informacijama i fotografijama o događajima u nas i svijetu. L

Hinin web jedan je od najstarijih u Hrvatskoj. Prvenstveno je namijenjen korisnicima u medijima, državnim tijelima i upravi, diplomaciji, poslovnim ljudima, znanstvenoj i kulturnoj javnosti, ali je dijelom sadržaja otvoren i svim posjetiteljima.

Na obnovljenom Hininom webu svakodnevno se može slobodno pregledati više odabranih, najvažnijih dnevnih vijesti iz političkoga i gospodarskog života, kulture, športa i zanimljivosti, na hrvatskom i engleskom jeziku.

Kroz poseban sevis OTS prenose se izvorni tekstovi priopćenja i obavijesti (press-releases). Pretplatnicima su preko Hinina weba dostupni uz ostale i foto i audio servisi, a mogu i pretraživati i koristiti bazu Hininih informacija objavljenih u proteklih 14 godina.

Višegodišnje iskustvo potvrđuje da vijesti s Hininih stranica imaju brojne zainteresirane čitatelje iz europskih i prekomorskih zemalja.

Hina će nastaviti osuvremenjivati ovaj svoj "izlog" na Internetu i pratiti tehnički razvoj, kako bi mogla još potpunije ispuniti očekivanja svojih korisnika.

(Hina) pp ysšh

Pročitajte više