Očevidac stravične nesreće: Vidio sam prignječene djevojke, bilo je strašno

U ULICI Medveščak jutros oko 3.30 sati dogodila se teška prometna nesreća zbog koje je bio preusmjeren promet do 7 sati. U nesreći su teško ozlijeđene tri pješakinje stare 19, 21, 24 godine.

Policija je izvijestila kako je Citroen sletio s kolnika i naletio na tri pješakinje koje su u nesreći teško ozlijeđene. Djevojke, na koje je naletio 21-godišnji vozač Citroena, vozilom hitne pomoći su ubrzo nakon nesreće s teškim ozljedama prevezene u KBC Rebro.

Zbog neprilagođene brzine 21-godišnjak je izgubio nadzor nad automobilom i prešao na pješačku stazu. Najprije je zahvatio nekoliko stupića, a zatim i tri djevojke koje su u tom trenutku stajale ispred noćnog kluba. Izgleda da mladić uopće nije kočio s obzirom da se nastavio nekontrolirano kretati sve dok se nije zabio u dvorišnu obradu i pročelje zgrade kod kućnog broja 4. Stražnjim dijelom vozila zabio se u stup javne rasvjete.

Policija je vozaču Citroena izmjerila 1,46 promila alkohola u krvi. Nakon prometne nesreće iz automobila je izašao suvozač, također u dobi od 21 godine, koji je pobjegao s mjesta događaja. Policija ga je pronašla, te je priveden na kriminalističko istraživanje u službene prostorije. Vozač automobila marke Citroen C3 zagrebačkih registracija priveden je radi obrade.

Očevidac još u šoku

Očevidac stravične prometne nesreće (podaci poznati redakciji) koja se noćas dogodila na Medveščaku ispričao je za Index kako je prizor bio strašan. Vidio je prignječene djevojke te je bio siguran da im nema spasa. Još uvijek je u šoku.

Kako doznajemo dvojica mladića koja su bila mrtva pijana, vozili su se kući iz jednog kluba u Novom Zagrebu kada se dogodila tragedija.

Jedna djevojka bori se za život

Kako doznajemo jedna od stradalih djevojaka u životnoj je opasnosti i liječnici vode borbu za njen život. Druge dvije djevojke u teškom su stanju, ali zasad stabilno.

Tri teško ozlijeđene djevojke hospitalizirane su u KBC-u Zagreb, Klinici za traumatologiju i bolnici Sestara milosrdnica.

Pročitajte više