Od Glavaša zatražena primopredaja stranačkih prostorija

POVJERENIK HDZ-a za raspušteni osječkobaranjski Županijski odbor HDZ-a Tomislav Ivić izjavio je danas da je od Branimira Glavaša, donedavnog predsjednika županijskoga HDZ-a, pisano zatražena primopredaja stranačkih prostorija.

Nije odgovorio na novinarski upit kada će to biti. Istaknuo je kako su u tijeku redovite pripreme za izbornu utrku, te da očekuje dobre izborne rezultate jer su na HDZ-ovoj županijskoj i gradskoj listi kvalitetni kadrovi.

Na upit kako komentira jučerašnju smjenu načelnika osječko-baranjske Policijske uprave Vlade Tuličića, odgovorio je da to nije povezano s političkim događajima u Osječko-baranjskoj županiji.

Na novinarsku tvrdnju kako je MUP objavio da je Tuličić smijenjen zbog neprimjerenog angažiranja u političkim inicijativama, rekao je: "O tome morate pitate MUP, a ne mene."

Tomislav Ivić bio je danas nazočan na Petome izvještajnom saboru Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata kao državni tajnik u Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.


Pročitajte više