UCJENJIVAČ IZ KRIM SAPUNICE

Odvjetnik Leona Lučića: Pišu se laži, on nije organizator

Screenshot: RTL/Google Street View

LEON LUČIĆ, nekadašnji policijski inspektor i svojedobna zvijezda RTL-ove serije Krim tim 2 koji je teško ozlijeđen kada je navodno pokušao ucjenjivati jednog zaprešićkog poduzetnika, angažirao je odvjetnika Joška Reljića.

>> Priča o ucjenjivaču iz Krim tima postaje sve čudnija. Policija očito mulja

Traljava policijska akcija

Podsjećamo, Lučić je završio u bolnici nakon sukoba na cesti pokraj Draganića u propaloj klopci koju je policija iznimno traljavo organizirala i provela. Lučić je, prema našim informacijama, pištoljem udarao zaprešićkog poduzetnika M.D. i njegovog prijatelja M.Š. Oni su ga uspjeli svladati pri čemu je teško ozlijeđen pa je jedno vrijeme i bio u komi.

>> Otkrivamo sve detalje o ucjenjivaču iz Krim tima. Policija je sve uprskala

Nije uhićen

“Moj klijent se bolje osjeća. Još uvijek nije ni uhićen, ni optužen”, rekao je za Index Lučićev odvjetnik Joško Reljić. Iako postupak protiv njegovog klijenta još uvijek nije započeo, odvjetnik tvrdi da je Lučić nedužan.

Odvjetnik Reljić: Puno toga nije istina

“Razgovarao sam s njim. Puno onoga što se piše nije istina. Moj klijent nije organizator iznude”, rekao je Reljić upotrijebivši vrlo zanimljivu konstrukciju. No o drugim detaljima slučaja odvjetnik Reljić nije želio govoriti.

“Moj klijent će sve objasniti kad i ako bude pokrenut postupak protiv njega”, rekao je Reljić.

Pročitajte više