"Osuđeni na doživotno": Diler se u zatvoru vjenčao sa svojom djevojkom

21-GODIŠNJA Petra u zagrebačkom zatvoru Remetinac udala se za svog momka Amira Jahića kojem se sudi za dilanje kokainom.

Protiv 31-godišnjeg Amira Jahića vodi se proces zbog dilanja sedam kilograma kokaina kojeg je uvozio iz Nizozemske, ali to ga nije spriječilo da se vjenča sa svojom djevojkom.

Svadba je održana u Remetincu 28. studenog prošle godine uz prisutnost kumova, a kratki je obred trajao tek pola sata. Mladenci su vjenčanje shvatili vrlo casual, pa su na obredu nosili traperice i crne košulje, a vjenčano prstenje na koje su ugravirali "osuđeni na doživotno" pokazuju zavidan smisao za humor.

Petra je svog supruga upoznala u školi jahanja prije dvije godine, a vjenčanje su planirali i prije nego je Amir uhićen.

Danas je na Županijskom sudu u Zagrebu održano ročište Jahiću i još devetorici optuženika koje USKOK tereti za šverc kokaina iz Nizozemske u Hrvatsku. Samo je 46-godišnji Mijo Jureta priznao preprodaju droge, ali ne i udruživanje s ostalim osumnjičenima, dok su svi ostali sucu kazali da nisu krivi.

J.C.
Foto: Arhiva

Pročitajte više