Otkriveno kako su umrle dvije sestre na Ugljanu

Screenshot: Google maps

TIJELA Marice i Miroslave V. iz Osijeka nađene su u srijedu predvečer te u četvrtak prijepodne u moru kod Ugljana, kod rta Karantun.

Tijelo prve sestre pronađeno je uz samu obalu, a drugo tijelo pronađeno je kako pluta u moru u neposrednoj blizini mjesta gdje je pronađeno prvo tijelo. Radi se o sestrama u dobi od 53 i 58 godina.

Policija je danas priopćila kako je kazneno djelo isključeno te da su se obje sestre utopile, a nešto kasnije iz Županijskog državnog odvjetništva doznale su se nove informacije. Kako je objavila Slobodna Dalmacija, jedna sestra je tijekom kupanja imala srčani udar, a druga joj je pokušala pomoći no nije je uspjela spasiti. Nakon toga je počinila samoubojstvo.

Sve se dogodilo prije pet, šest dana.

Bile su na odmoru

Dvije sestre imale su navodno svaka svoj apartman u mjestu Ždrelac na Pašmanu. Tu su bile na odmoru.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem događaja pronalaska dva tijela ženskih osoba u moru kod otoka Ugljana utvrđena je sumnja da su se dvije žene utopile.

Na temelju rezultata istraživanja i provedene obdukcije utvrđeno je da se radi o dvije rodbinski povezane žene u dobi od 53 i 58 godina s osječkog područja, koje su prethodno zajedno boravile u apartmanu u Ždrelcu na otoku Pašmanu. Provedenom obdukcijom utvrđeno je da je njihova smrt nastupila utapanjem u moru u predjelu Rta Karantun na Ugljanu, nasuprot Ždrelca, tijekom prošlog tjedna.

Kriminalističkim istraživanjem isključeno je postojanje elemenata kaznenog djela, a o događaju će policija dostaviti izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu", priopćila je danas policija.

Pročitajte više