Peđa Grbin: MOST je prihvatio HDZ-ov modus operandi

Foto: FAH

PEĐA GRBIN komentirao je "trakavicu" koja se stvorila između tehničkog ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića te glasnogovornika MOST-a Nikole Grmoje, koji je odustaje od optužbi da je čelnik MOST-a, Božo Petrov, bio praćen.

Grbin tvrdi kako "puštaju maglu" kako bi se obranili od argumentiranih kritika.

"Pratim ovu trakavicu s Grmojom i Petrovim i lažnim prisluškivanjem... I nekako mi sve to poznato, kao da sam to već vidio... I onda prosvjetljenje: naravno da je to već viđeno!
Radi se o prokušanoj hadezeovskoj metodi puštanja magle kada nemaš što pametno reći i obraniti se od argumentiranih kritika. Nekako mi je "drago" što je Most, vrlo brzo nakon što je ušao u koaliciju s HDZ-om i vratio ih na vlast odlučio prihvatiti i njihov modus operandi. A svaka sličnost između Grmoje i mojeg prijatelja sa slike je slučajna", napisao je Grbin na svojem Facebooku profilu, i uz status priložio i Indexov tekst iz 2003. u kojem se navodi kako su HDZ-ovci Šeks i Ratko Maček prikazali novinarima video-zapis demontaže prislušnih uređaja s dvaju utičnica, koji je, kako tvrde, snimljen u HDZ-ovim klupskim prostorijama u Saboru.

> HDZ-ovci pred novinare izišli s "dokazima" o prisluškivanju

 

Pratim ovu trakavicu s Grmojom i Petrovim i lažnim prisluškivanjem... I nekako mi sve to poznato, kao da sam to već...

Posted by Peđa Grbin on Wednesday, January 6, 2016

Pročitajte više