Pešalovu čestitke Mesića, Primorca i Sanadera

MINISTAR znanosti, obrazovanja i športa doc.dr.sc. Dragan Primorac uputio je danas čestitku našem istaknutom dizaču utega Nikolaiu Peschalovu za osvojenu brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Ateni.

"U ime Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i moje osobno čestitam Vam na velikom uspjehu u osvajanju brončane medalje.

Dokazali ste da se prave športske vrijednosti postižu radom, ustrajnošću i upornošću. Tako i ova medalja potvrđuje Vašu športsku veličinu.

Postignut uspjeh u novoj kategoriji dokazuje da ste Vi i vaša trenerska ekipa na pravom putu.

Bravo, čestitamo od srca".

Pešalovu je čestitao i predsjednik Mesić

Predsjednik Republike Stjepan Mesić uputio je danas čestitku Nikolaju Pešalovu u povodu osvajanja brončane medalje u dizanju utega, prve hrvatske medalje na XXVIII. olimpijadi.

"Upućujem Vam iskrene čestitke i želim Vam još puno sportskih i osobnih uspjeha", stoji u brzojavci predsjednika Mesića.

Čestitka premijera Sanadera

"Dragi Nikolaj,

S velikom radošću primio sam vijest o Vašem osvajanju olimpijske medalje, prve medalje hrvatskih sportaša u Ateni. Svjesni smo da iza ovakvog sportskog uspjeha stoji veliko zalaganje i puno odricanja. Želim Vam još puno športskih postignuća.

U ime Vlade Republike Hrvatske i u svoje osobno zahvaljujem Vam na sjajnom predstavljanju Hrvatske u svijetu i upućujem iskrene čestitke", stoji u čstici dr. Sanadera.

Pročitajte više