Petorica policajaca radio antenom sodomizirali muškarca u New Yorku

MICHAEL MINEO, 24-godišnjak iz New Yorka, tužio je petoricu policajaca da su ga na podzemnoj željezničkoj stanici u Brooklynu sodomizirali antenom policijskog radija.

Istražitelji Unutarnje kontrole njujorške policije, provode DNA testove na opremi te petorice policajaca, a glasnogovornik policije Paul J. Browne rekao je za CNN kako je nekoliko osoba, koje su bile pored Minea prilikom njegovog uhićenja, reklo da on nije bio sodomiziran.

Mineo je prije uhićenja navodno pušio marihuanu, navodi policija, a u tom trenutku prišla su mu dva policajca. Pokušao je pobjeći, međutim policajci su ga uspjeli uhvatiti, nakon što su ga, s pojačanjem koje je ubrzo stiglo, opkolili na stanici podzemne željeznice.

Njegovi odvjetnici, kazali su jučer kako je liječnički pregled potvrdio njegove navode o tome kako su ga policajci napastovali. "Generalna dijagnoza govori o stanju postanalnog napada", rekao je američkim medijima Mineov odvjetnik Kevin Mosley.

Policajci koji su optuženi za ovaj bizarni napad i način uhićenja, nisu povučeni s dužnosti, naveli su iz njujorške policije.

K.S.
Foto: wikipedia.org

Pročitajte više