Picula: Hvala neinformiranom HDZ-u na lijepim željama

GRADONAČELNIK Velike Gorice Tonino Picula žustro je reagirao na objavljivanje plakata velikogoričkog HDZ-a na kojima ga obavještavaju koliko još kilometara mora prijeći do svoga posla u Velikoj Gorici tvrdeći kako Picula živi u Zagrebu. Picula tvrdi kako u Velikoj Gorici živi već 15 godina.

> HDZ plakatima pozdravlja Piculu: "Dobro jutro gradonačelniče! Kako ste spavali?"

"Poznata je i notorna činjenica da gradonačelnik Velike Gorice Tonino Picula živi u Velikoj Gorici u Magdalenićevoj 1. Na toj adresi živim već punih 15 godina i nemam je namjeru mijenjati. Što se tiče sadržaja plakata mišljenja sam da je isti pun lijepih želja, osim sitne greške koja se potkrala, a to je da gradonačelnik Picula ne živi u Velikoj Gorici. To pripisujem "neinformiranosti" velikogoričkog HDZ-a, pa se kao gradonačelnik Velike Gorice, grada u kojem živim, na ovaj način želim zahvaliti autorima plakata na dobrim željama koje su mi upućene", priopćio je velikogoričkim HDZ-ovcima Tonino Picula.

Dodaje kako se ovakvom kampanjom pozornost javnosti želi skrenuti s bitnih problema kao što je poskupljenje toplinske energije u Velikoj Gorici za što on krivi Vladu. Nije ostao dužan ni HDZ-ovom kandidatu za gradonačelnika te ističe kako nije baš uobičajeno da se za mjesto gradonačelnika kandidira vlasnik nekoliko lokalnih medija.

"Jednako tako, još je i nevjerojatnije da se suvlasnik nekoliko lokalnih medija kandidira za gradonačelnika. Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi izgledalo kada bi se npr. direktor New York Timesa kandidirao za gradonačelničku funkciju u New Yorku baš onako kako je to ovih dana učinio gospodin Dražen Barišić koji u Velikoj Gorici kontrolira radio postaju, televiziju, tjedne novine i internetski portal koji se i ne trude sakriti za koga i na koji način informiraju", zaključio je Picula.

I.Kri.
Foto: Arhiva, Drago Sopta/Cropix

Pročitajte više